Loading
ro ru en
Moldovans in the world
Loading
05 July 2016 | 14:57
Moldovan girl dies in a crash in US
A 20-year-old woman who was struck by a sport-utility vehicle while riding a bicycle in Bethany Beach late Wednesday died Friday, writes delawareonline.com.
Purtătorul de cuvânt al Poliției de Stat din Delaware a anunțat că bicicleta cu care se deplasa fata a fost lovită din spate de un Ford Escape. În urma impactului, victima a fost aruncată la pământ pe banda din dreapta.

Tânăra a fost spitalizată în stare critică iar după două zile a decedat.

Poliția a declarat că șoferul nu a oprit vehiculul după accident, dar a fost identificat. Este vorba de un tânăr în vârstă de 23 de ani, care a refuzat să ofere detalii despre acest incident cu final fatal.

Ofițerii de poliție continuă ancheta în acest caz.
Redactor: Violeta Gorun
Comments:
News
Promo
Radio Moldova
Saturday, September 22, the weekly "Matinal of the Week" from Radio Moldova invites radio listeners to a new discussion about the roots of the people.
Moldova 1
The "Good evening" talk show with Mircea Surdu returns to TV Moldova 1. The topic discussed this evening is the hate speech, discrimination in the public space and media in the Republic of Moldova. What is hate speech? Can the hate speech be defended by freedom of speech? What are the effects of hate speech speeches?
more programs: TV | Radio
Exchange rate of BNM
Subscribe to news
Live Stream
©2011 National Public Broadcaster "Teleradio-Moldova"
The Multimedia Department of the National Public Broadcaster “Teleradio Moldova” was created within the framework of
the Joint Program of the Council of Europe and of the European Union
“Democracy support in Moldova”
DQTeam