Loading
ro ru en
Afiş
Loading
10 Martie 2018 | 15:20
Primul film despre promotorii Unirii va fi lansat în scurt timp la Bucureşti şi Chişinău. Ecranizarea îi prezintă pe cei care şi-au propus să înfăptuiască Unirea celor două maluri ale Prutului. Iniţiatorii filmului au lansat în ajun, un teaser, relatează Moldova 1.
13 Mai 2016 | 17:46
Concert in memoriam Maria Bieşu
Duminică, 15 mai, ora 16:00, la Teatrul de Operă şi Balet „Maria Bieşu” va fi organizat un concert in memoriam Primadonei Operei Naţionale - Maria Bieşu. Invitaţia la acest concert a fost lansată de către tenorul Mihai Munteanu în cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa”, Moldova 1.
01 Martie 2016 | 12:53
Începutul de primăvară, marcat de sărbătoarea Mărţişorului
Începutul de primăvară este marcat de sărbătoarea Mărţişorului - cel mai cunoscut simbol al acestei perioade. 1 martie a venit cu o agendă bogată de evenimente în întreaga ţară. Printre acestea se numără şi Campania Naţională „Nici un Profesor Fără Mărţişor”, lansată astăzi, de către Asociaţia Obştească „Onoare, Demnitate şi Patrie” (ODIP) sau concertul în aer liber organizat pe strada pietonală din capitală.
11 August 2015 | 17:00
A început înscrierea pentru Festivalul-concurs „Două inimi gemene”
Anul acesta va avea loc cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului-concurs internaţional de muzică uşoară, in memoriam Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, „Două inimi gemene”. Potrivit Eugeniei Marin, preşedintele Asociaţiei Obşteşti „Două inimi gemene”, înscrierea deja a început.
15 Iulie 2015 | 15:55
Premieră la Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici”
Dacă vreţi să faceţi un cadou copiilor, atunci Teatrul „Licurici” vine cu premiera spectacolului „Frumoasa adormită”, după un basm de Charles Perrault.
09 Iulie 2015 | 16:12
„Cronograf tur” la cea de-a doua ediţie
Proiecţii în aer liber pentru mai multe localităţi din Republica Moldova. Festivalul Internaţional de Film Documentar „Cronograf” lansează a doua ediţie a turului cinematografic. Anul acesta vor fi vizitate 20 de localităţi. Startul se va da vineri, 10 iulie, la Străşeni, cu începere de la ora 21:00.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam