Loading
ro ru en
Afiş
Loading
11 August 2015 | 17:00
A început înscrierea pentru Festivalul-concurs „Două inimi gemene”
Anul acesta va avea loc cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului-concurs internaţional de muzică uşoară, in memoriam Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, „Două inimi gemene”. Potrivit Eugeniei Marin, preşedintele Asociaţiei Obşteşti „Două inimi gemene”, înscrierea deja a început.
„Indiferent din ce colț al lumii vin, sunt așteptați toți doritorii de a participa la concurs, înscrierea pentru care deja a început. Regulile au rămas aceleași, obligatoriu trebuie interpretat un cântec al compozitorului Ion Aldea-Teodorovici, în limba română. Sunt foarte fericită că interpreții din străinătate au ocazia de a face cunoștință cu limba și muzica noastră”, afirmă Eugenia Marin.

Mai multe detalii urmăriți în interviul realizat de echipa „Bună dimineața!”.   
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam