Loading
ro ru en
Afiş
Loading
22 August 2017 | 10:12
Agenţii economici din ţară pot participa la Global Business Forum, în Georgia
Agenţii economici din Republica Moldova sunt invitaţi să participe la Global Business Forum, în Georgia, în perioada 15-16 septembrie, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Gazda evenimentului va fi orașul Tbilisi, unde se așteaptă participarea a peste 200 de delegați ai Georgiei și din alte ţări, inclusiv proprietari de afaceri de renume mondial, directori executivi, investitori și antreprenori.

În cadrul forumului vor participa speakeri din Georgia, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța, Turcia și China.

Scopul evenimentului este de a acționa ca o platformă remarcabilă a companiilor de top din Georgia și cele internaționale pentru a se conecta, a împărtăși experiențe și de a dezvolta noi parteneriate.
 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam