Loading
ro ru en
Afiş
Loading
24 August 2016 | 10:00
„Amintiri despre Oameni şi Ţară” la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală
Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală va găzdui, începând cu 26 august, expoziţia fotografică „Amintiri despre Oameni şi Ţară”. În cadrul acestui eveniment va fi prezentată o bogată colecţie de lucrări, ce aparţine maestrului Tudor Iovu, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Cele peste 200 de fotografii au fost realizate în perioada anilor 1988–1991 şi reflectă evenimente legate de mişcarea naţională pentru redobândirea libertăţii şi pentru proclamarea Independenţei Republicii Moldova.

Expoziţia, realizată cu susținerea grupului de inițiativă pentru crearea Muzeului Fotografiei Basarabene, face parte din şirul acţiunilor consacrate aniversării a 25-a de la adoptarea Declarației de Independenţă a Republicii Moldova.

Expoziţia va putea fi vizitată până la 10 octombrie 2016.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam