Loading
ro ru en
Afiş
Loading
30 August 2017 | 10:44
Arena Mare a Circului din Chişinău va fi luminată din nou
Arena Mare a Circului din Chişinău va fi luminată din nou. De această dată cei care vor aduce magia în clădirea mult uitată este Teatrul Copiilor, care vor prezenta un spectacol muzical inedit, inspirat din celebra comedie a lui William Shakespeare ,,Visul unei nopţi de vară”.
40 de actori copii, cu vârste cuprinse între cinci şi 16 ani, vor evolua în cadrul unui spectacol grandios, plin de aventuri miraculoase, muzică, dans și acrobații.
Potrivit unul comunicat, coloana sonoră va fi interpretată live de personajele feerice din piesă, acompaniate de o veritabilă orchestră a copiilor. În timpul spectacolului Arena Mare a Circului din Chişinău va fi scăldată într-un show de lumini, creând o atmosferă de vis. Magia va fi întregită de evoluţia captivantă a micilor actori deghizaţi în costume nemaipomenite.

Teatrul Copiilor este la a patra ediție, şi de această dată cu un spectacol deosebit, desfășurat în cadrul iniţiativei sociale #LumineazăCircul, lansată în primăvară de formaţia Gândul Mâţei.

Cu prilejul concertului aniversar de 20 de ani de la înfiinţarea trupei, Arena Mare a Circului din Chişinău a fost renovată pentru a putea găzdui evenimente culturale şi a susţine astfel relansarea spectacolelor de circ în această arenă.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam