Loading
ro ru en
Afiş
Loading
01 Septembrie 2016 | 19:19
Bookfest continuă cu mai multe noutăţi
Salonul internaţional de carte Bookfest Chişinău continuă cu mai multe noutăţi pentru vizitatori, dar şi pentru participanţi. O componentă importantă sunt lansările noilor volume, dar şi dialogurile dintre editorii de pe ambele maluri ale Prutului, relatează Mesager.
Dincolo de faptul că au posibilitatea să descopere în rafturile pline de cărţi  volumele necesare, vizitatorii au şansa să participe la lansările de carte ale unor prestigioase edituri.

În maratonul lansărilor s-a înscris şi o carte mai puţin obişnuită: „Bijuteriile Kabbalah şi lumina lor” de Thea Haimovitz. Primii cititori ai cărţii au apreciat curajul autoarei.

Un nou volum de critică literară va prezenta academicianul Mircea Martin, profesor la Universitatea din Bucureşti.

Pentru editorii de la noi, Bookfest Chişinău  înseamnă o apropiere între editurile din Republica Moldova şi România.

„Avem cele mai mari edituri din România, cărţi la preţuri foarte bune”, a pus editorul Gheorghe Erizanu.

Amintim că Bookfest-Chişinău se desfăşoară până pe 4 septembrie la Centrul Expozițional Moldexpo.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam