Loading
ro ru en
Afiş
Loading
12 Iulie 2016 | 13:30
Camelia Radulian lansează, la Chişinău, cartea şi CD-ul „Oglinzi”
Astăzi, începând cu ora 14:00, la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” va avea loc lansarea volumului de versuri „Oglinzi” de Camelia Radulian. Evenimentul va cuprinde şi lansarea CD-ului „Oglinzi”, pe versurile scriitoarei din România, cu un recital al cantautorului Dan Pantiş.
Poeta își propune prin acest volum de poezii să reflecte stările sufletești, suferințele, dar și bucuriile fiecărui om. Prin „Oglinzi”, scriitoarea a încercat să treacă printr-un proces de metamorfoză continuă și să se lase a fi iubită, a fi părăsită ca femeie, a fi bătrână, a fi copil, a fi abandonată și să abandoneze, iar toate acestea, prin iubire.

Diana Ciugureanu-Zlatan, președinta Uniunii Scriitorilor Europeni din Moldova, invitată alături de Camelia Radulian și Dan Pantiș la emisiunea „Bună Dimineața”, a anunțat că lansarea de carte a Cameliei Radulian va avea loc mâine și la Soroca, dar și în satul Lalova, Rezina.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam