Loading
ro ru en
Afiş
Loading
01 Februarie 2017 | 14:14
Cel mai nou scurtmetraj al regizorului Igor Cobâleanski va fi lansat la Chişinău
După ce a avut premieră naţională în România, a cucerit trofee importante la Festivalul Internaţional de Film din Tallinn şi a fost selectat pentru alt festival internaţional din Cairo, cel mai nou scurtmetraj al regizorului Igor Cobâleanski va fi lansat şi la Chişinău, relatează Moldova 1.
„Afacerea Est”, o coproducţie România-Lituania-Republica Moldova, aduce în prim plan peripeţiile a doi prieteni, care vor să se îmbogăţească. Pentru a-şi realiza visul, încearcă să vândă un vagon de potcoave, trec prin mai multe  încercări, unele total absurde.

În opinia regizorului şi autorului scenariului, Igor Cobâleanski, această istorie inspirată din realităţile anilor 90 este actuală şi astăzi.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam