Loading
ro ru en
Afiş
Loading
23 August 2016 | 09:55
Cetatea Soroca – gazda Festivalului medieval „Al cincilea tur”
În perioada 27-28 august la Cetatea Soroca se va desfăşura Festivalul Medieval „Al cincilea tur”. Evenimentul este organizat de către Primăria oraşului Soroca şi este destinat Zilei Independenţei Republicii Moldova şi Hramului oraşului, relatează Radio Moldova Actualităţi.
În cadrul acestui Festival vizitatorii vor avea posibilitatea să admire cavaleri înarmați, doamne frumoase, atmosferă medievală, competiții între cavaleri cu dueluri și lupte în masă, trageri cu arcul, parade, jocuri autentice și multe alte lucruri interesante.

Intrarea la eveniment este liberă.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam