Loading
ro ru en
Afiş
Loading
10 August 2016 | 18:27
Chişinăul - gazda Festivalului Tineretului
În data de 12 august Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) organizează Festivalul Tineretului. În cadrul evenimentului va fi desfăşurat şi un târg al locurilor de muncă, relatează radio Moldova Actualităţi.
Prin intermediul acestui festival organizatorii doresc să faciliteze printr-un set de activităţi interactiv-educative dialogul între diferiţi actori sociali – tineri şi autorităţile publice, tineri şi instituţii, tineri şi tineri.

Programul include un panel de discuţii la care vor participa reprezentanţi din fiecare minister, târgul organizaţiilor de tineret, târgul locurilor de muncă şi al instituţiilor de învăţământ, discursuri motivaţionale de la tineri pentru tineri, concursuri, tombole și festival muzical.

Deschiderea festivalului va avea loc vineri, 12 august, începând cu ora 14:00. Activităţile vor fi desfăşurate pe strada pietonală Eugen Doga din capitală.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam