Loading
ro ru en
Afiş
Loading
13 Mai 2016 | 17:46
Concert in memoriam Maria Bieşu
Duminică, 15 mai, ora 16:00, la Teatrul de Operă şi Balet „Maria Bieşu” va fi organizat un concert in memoriam Primadonei Operei Naţionale - Maria Bieşu. Invitaţia la acest concert a fost lansată de către tenorul Mihai Munteanu în cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa”, Moldova 1.
Maria Bieșu  s-a născut la 3 august 1935 în comuna Volintiri, raionul Ștefan Vodă și s-a stins din viață la 16 mai 2012.

Mai multe detalii despre concert aflați din materialul Moldova 1.
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam