Loading
ro ru en
Afiş
Loading
11 Aprilie 2017 | 16:01
CRONOGRAF 2017: o nouă ediţie cu surprize noi
Organizatorii Festivalul de film CRONOGRAF 2017 anunţă despre o nouă ediţie. Astfel, din data de 25 mai, timp de şapte zile, iubitorii de film din ţară vor putea viziona o nouă selecţie de filme, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Potrivit responsabilului de relațiile cu mass-media al OVH TV Studio, Anastasia Costișanu, la competiția din acest an, la cele patru secțiuni au fost înregistrate 47 de filme din 30 de țări.
 
„Filmele au fost selectate dintr-un număr record, de peste 700 de aplicații, care au venit din 92 de țări ale lumii. Dintre aceste aplicații, 15 înscrieri au venit din Republica Moldova. Conceptul Festivalului din acest an este „Art and Life”, care reflectă eterna îmbrățișare dintre artă și viață”, a declarat Anastasia Costișanu.
 
Potrivit ei, în cadrul festivalului spectatorii vor putea viziona drame sociale și personale, experiențe sau povești ale oamenilor deveniți eroi ai împrejurărilor nefavorabile.
 
„Festivalul va inaugura un nou eveniment, numit „Cronograf and Music”, care este o simbioză dintre film și muzică, oferită publicului sub cerul liber. Astfel, timp de patru seri, va fi instalată o scenă și un ecran pe strada pietonală, unde vor fi proiectate filme cu și despre muzică, urmate de întâlniri cu autorii lor și de evoluții live ale formațiilor tinere din țară”,a  mai declarat Anastasia Costișanu.
 
Pentru a afla programul evenimentelor, dar și mai multe alte detalii, accesați cronograf.md.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam