Loading
ro ru en
Afiş
Loading
09 Iulie 2015 | 16:12
„Cronograf tur” la cea de-a doua ediţie
Proiecţii în aer liber pentru mai multe localităţi din Republica Moldova. Festivalul Internaţional de Film Documentar „Cronograf” lansează a doua ediţie a turului cinematografic. Anul acesta vor fi vizitate 20 de localităţi. Startul se va da vineri, 10 iulie, la Străşeni, cu începere de la ora 21:00.
Pentru perioada iulie - august deja este un traseu stabilit. Ce filme și cum va decurge turul aflați de la Irina Ursu, organizator „Cronograf tur”.

Pentru mai multe detalii urmăriți interviul realziat de echipa „Bună dimineața!”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam