Loading
ro ru en
Afiş
Loading
19 Ianuarie 2018 | 08:30
Depunerea dosarelor la preselecţia „Slaveanskii Bazar 2018” continuă până pe 30 ianuarie
Constantin Moscovici, reprezentatul oficial al Festivalului „Slaveanskii Bazar” în Moldova a vorbit, în cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa”, mai multe detalii despre selecţia naţională a festivalului ce are loc în fiecare an în oraşul Vitebsk, Belarus.
Aplicările sunt deschise pentru categoriile de vârstă „Copii” (șapte-12 ani) și „Maturi” (18-31 ani). Din juriul concursului vor face parte personalități din diferite domenii, ce au o viziune profesionistă asupra muzicii. Preselecția va avea loc pe 10 februarie, la Filarmonica „Serghei Lunchevici”. În urma preselecției va fi ales un copil și un adult care ne vor reprezenta țara la prestigiosul festival.

Toată informația poate fi găsită pe pagina de facebook Slaveanskii Bazar Moldova.

Printre artiștii de la noi care s-au făcut cunoscuți după participarea la „Slaveanskii Bazar” se numără Nelly Ciobanu, Cristina Scarlat, Natalia Gordienko.

 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam