Loading
ro ru en
Afiş
Loading
23 Decembrie 2016 | 15:15
Două seri de colinde şi cântece de Crăciun în PMAN
Două seri de colinde şi cântece de Crăciun vor fi organizate pe 24 şi 25 decembrie lângă pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN).
Cele mai frumoase colinde din folclorul românesc, precum şi din repertoriul internaţional, vor fi aduse în scena din centrul capitalei de cele mai bune cete de colindători: Ansamblul „Moştenitorii”, conducător Valeriu Chiperi, „Crenguţa de Iederă” condusă de Maria Iliuţ, Studioul de folclor „Iedera” condus de surorile Osoianu, Plăieşii, urătorii trupei Teatrului Național „Mihai Eminescu”, Nătăliţa Munteanu, Silvia Zăgoreanu, Victor Bondari, Nicoleta Sava, Valy Boghean, Aura, Gloria Gorceag, Gicu Cimbir, trupa „Space”, Vitalie Dani, Geta Burlacu, anunţă Primăria Chişinău.
 
Spectacolele vor începe la ora 17:00. 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam