Loading
ro ru en
Afiş
Loading
04 Octombrie 2016 | 17:13
Eugenia Marin, despre a XIV-a ediţie a Festivalului-concurs „Două inimi gemene”
Muzica Doinei şi Ion Aldea-Teodorovici şi-a găsit loc în inimile oamenilor de pe toate continentele, indiferent de religia îmbrăţişată sau limba vorbită, iar cântecele lor cu un profund şi bogat mesaj patriotic a răsunat, răsună astăzi şi încă vor răsuna milenii.
Festivalul Concurs Internațional de Muzică Ușoară „Două Inimi Gemene” se apropie cu pași grăbiți. Eugenia Marin, președinta Asociației „Două Inimi Gemene” a vorbit în cadrul emisiunii „Bună Dimineața” despre ediția din acest an a Festivalului, despre cât sunt de activi participanții, dar și despre cum decurg pregătirile pentru acest Festival.

Iar pentru cei care nu au reușit să se înscrie încă la Festival, dosarele se mai primesc până pe data de 7 octombrie. Preselecția va avea loc în zilele de 8-9 octombrie în sediul Asociației, str. București 68, biroul 305. Partcicipanții vor prezenta două piese la alegerea concurentului, una din repertoriului compozitorului Ion Aldea-Teodorovici și a doua în limba țării pe care o reprezintă

Festivalul Concurs Internațional de Muzică Ușoară „Două Inimi Gemene” in memoriam Doinei și Ion Aldea-Teodorovici se va desfășura în perioada 13 - 15 noiembrie.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam