Loading
ro ru en
Afiş
Loading
02 Ianuarie 2018 | 12:44
Expoziţia personală a pictorului Anatol Vlas, deschisă la Centrul „Constantin Brâncuşi” până pe 7 ianuarie
Până pe 7 ianuarie, la Centrul Expoziţional „Constantin Brâncuşi” din capitală este deschisă expoziţia ,,În fugă după lumină”, a pictorului Anatol Vlas, stabilit de 16 ani în Italia. Expoziţia cuprinde peste 80 de lucrări, realizate de autor pe parcursul anilor 2004-2017, relatează Radio Moldova Actualităţi.
„Este prima mea expoziție personală în Republica Moldova. Am vrut să fac o expoziție pentru colegii mei care cunosc mai puțin creația mea. Pentru a vedea deplin ce creează un pictor este nevoie de o colecție mai amplă. Când am plecat peste hotare, timp de vreo doi ani nu am avut posibilitatea să pictez, pentru că a fost o perioadă mai grea. Ulterior am început să fac câte ceva, să particip la expoziții de grup, iar mai apoi am inaugurat și primele expoziții personale”, a spus pictorul Anatol Vlas.

Artistul participă permanent la concursurile de pictură ce se organizează în oraşele din Italia. 
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam