Loading
ro ru en
Afiş
Loading
16 Mai 2017 | 09:41
Festivalul Cronograf revine în 2017 cu o simbioză dintre film şi muzică
Festivalul Internaţional de Film Documentar, Cronograf , revine în ediţia din 2017 cu o dimensiune nouă şi originală. Astfel, publicul local, dar şi oaspeţii capitalei, vor avea acces la filme documentare cu tematică muzicală şi la concerte cu trupe tinere din Republica Moldova, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Cronograf&Music este un eveniment în care cele două forme de artă se vor îmbrăţişa, pentru a crea un mediu cald şi agreabil, în care publicul va avea posibilitatea să călătorească în alte lumi de unde se va întoarce mai inspirat.
 
Menţionăm că FIFD Cronograf, cel mai mare eveniment cinematografic din ţară şi unul de reper în circuitul festivalurilor din Europa de Est, este organizat din 2001 de către OWH TV Studio.

În ediţia din 2016, Festivalul a atras mai mult de patru mii de cinefili din Republica Moldova şi mai mult de 30 de invitaţi din străinătate.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam