Loading
ro ru en
Afiş
Loading
12 Septembrie 2017 | 20:33
O nouă ediţie a Festivalului Etniilor va avea loc pe 24 septembrie
Organizaţiile etno-culturale din Chişinău vor participa la Festivalul Etniilor, care se va desfăşura pe 24 septembrie, în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, scrie IPN.
Festivalul va începe la ora 10:00. În cadrul evenimentului vor fi vernisate expoziții de carte, lucrări de artă decorativ-aplicativă, de arte plastice, artizanat etc. De asemenea, vor fi expuse costume naționale.

Vizitatorii vor avea parte de un program artistic divers pe aleile din Grădina Publică „Ştefan cel Mare”. Va fi organizat şi un spectacol muzical cu participarea colectivelor artistice ale organizațiilor etnoculturale, care vor evolua în scena principală a festivalului, amenajată lângă havuz. Vizitatorii se vor putea delecta și cu bucate tradiționale expuse de către reprezentanții etniilor.

Festivalul Etniilor, cu genericul „Unitate prin diversitate” este la a XVI-a ediție.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam