Loading
ro ru en
Afiş
Loading
05 Octombrie 2017 | 12:00
Festivalul filmului japonez începe vineri la Chişinău
A doua ediţie a Festivalului filmului japonez va aduce pe ecranul Centrului Cultural Odeon din Chişinău patru pelicule. Evenimentul este organizat cu prilejul aniversării a 25-ea de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Moldova şi Japonia, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Festivalul se va desfăşura în perioada 6-7 octombrie, iar programul poate fi găsit pe pagina Ambasadei Japoniei şi a Centrului Cultural Odeon.
 
Cele patru filme sunt proiectate în japoneză, cu subtitrare în limba română și rusă. Intrarea la toate proiecțiile este liberă.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam