Loading
ro ru en
Afiş
Loading
12 Septembrie 2018 | 12:00
Festivalul Prunei va avea loc duminică la Nisporeni
Duminică, 16 septembrie, la Nisporeni va avea loc cea de-a treia ediţie a Festivalului Prunei, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Festivalul Prunei are drept obiectiv inițierea și stabilirea parteneriatelor dintre producători și exportatori, consolidarea eforturilor în dezvoltarea și promovarea sectorului, precum și identificarea noilor piețe de desfacere.
 
În acest context, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului invită să participe la acest eveniment producătorii de prune din întreaga țară.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Potrivit ultimului sondaj al Institutului de Marketing şi Sondaje (IMAS), publicat ieri, patru partide ar accede în Parlament, dacă alegerile ar avea loc duminica viitoare. Despre celelalte rezultate ale sondajului şi despre actualitatea politică se va discuta în această seară, la „Moldova în Direct”.
Moldova 1
În această seară, la talk-show-ul politic „Butonul Roşu” se va discuta despre iniţiativa anunţată ieri de liderul Partidului Democrat din Moldova. Conform demersului, la alegerile parlamentare de pe 24 februarie 2019 cetăţenii vor vota şi în cadrul unui referendum, pentru a spune dacă sunt sau nu de acord cu reducerea numărului de deputaţi de la 101 la 61.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam