Loading
ro ru en
Afiş
Loading
12 Septembrie 2018 | 12:00
Festivalul Prunei va avea loc duminică la Nisporeni
Duminică, 16 septembrie, la Nisporeni va avea loc cea de-a treia ediţie a Festivalului Prunei, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Festivalul Prunei are drept obiectiv inițierea și stabilirea parteneriatelor dintre producători și exportatori, consolidarea eforturilor în dezvoltarea și promovarea sectorului, precum și identificarea noilor piețe de desfacere.
 
În acest context, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului invită să participe la acest eveniment producătorii de prune din întreaga țară.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Radio Moldova
Sâmbătă, 22 septembrie, emisiunea „Matinal de week-end”, de la Radio Moldova, invită radioascultătorii la o nouă de discuţie ce ţine de rădăcinile neamului.
Moldova 1
Talk-show-ul „Bună seara” cu Mircea Surdu revine la Moldova 1. Tema discutată în această seară este discursul instigator la ură, discriminare în spaţiul public şi mass-media din Republica Moldova. Ce este discursul de ură? Discursul de ură poate fi apărat de libertatea de exprimare? Care sunt efectele discursurilor instigatoare la ură?
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam