Loading
ro ru en
Afiş
Loading
25 Iunie 2017 | 10:12
La Cahul va avea loc Festivalul internaţional folcloric „Nufărul Alb”
În oraşul Cahul se va desfăşura în perioada 29 iunie - 02 iulie, cea de-a XV-a ediţie a Festivalul internaţional folcloric „Nufărul Alb”.
Scopul festivalului este valorificarea folclorului muzical-coregrafic, popularizarea realizărilor colectivelor de amatori de cântec şi dans care vor prezenta folclorul dezvoltat, stilizat sau reconstituit al ţării participante, precum și cunoaşterea datinilor şi tradiţiilor altor popoare şi stabilirea relaţiilor de colaborare cu alte ţări în domeniul culturii şi propagării valorilor general-umane.
 
Potrivit Agenției Turismului a Republicii Moldova, în cadrul festivalului vor participa colective artistice din Republica Moldova, România, Ucraina, Georgia, Macedonia, Lituania, Muntenegru, Turcia, Bulgaria etc.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Atunci când vorbim de educaţia copiilor, începem prin a ne jelui cât de greu ne este să avem grijă de ei. Aşa că, spre marea noastră surprindere, cei care cresc gemeni şi tripleţi sunt, de cele mai multe ori, mai organizaţi şi mai calmi… Oare de ce? Sâmbătă, 25 noiembrie, Rusalina Russu umple studioul nr. 2 cu gemeni şi tripleţi, iar cu părinţii lor discutăm despre „Fericire la pătrat”, exclusiv în emisiunea „O seară în familie”!
Moldova 1
Sâmbătă, 25 noiembrie, naţionala de rugby a Moldovei susţine un nou meci la Orhei în cadrul Campionatului European, Divizia Trophy. Vedeţi bătălia „Haiducilor” cu selecţionata Elveţiei, sâmbătă, de la 13:15, exclusiv în direct la Moldova 1.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam