Loading
ro ru en
Afiş
Loading
25 Iunie 2017 | 10:12
La Cahul va avea loc Festivalul internaţional folcloric „Nufărul Alb”
În oraşul Cahul se va desfăşura în perioada 29 iunie - 02 iulie, cea de-a XV-a ediţie a Festivalul internaţional folcloric „Nufărul Alb”.
Scopul festivalului este valorificarea folclorului muzical-coregrafic, popularizarea realizărilor colectivelor de amatori de cântec şi dans care vor prezenta folclorul dezvoltat, stilizat sau reconstituit al ţării participante, precum și cunoaşterea datinilor şi tradiţiilor altor popoare şi stabilirea relaţiilor de colaborare cu alte ţări în domeniul culturii şi propagării valorilor general-umane.
 
Potrivit Agenției Turismului a Republicii Moldova, în cadrul festivalului vor participa colective artistice din Republica Moldova, România, Ucraina, Georgia, Macedonia, Lituania, Muntenegru, Turcia, Bulgaria etc.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Deficitul forţei de muncă autohtonă poate fi lichidat odată cu acordarea oportunităţilor de angajare pentru migranţii în ţara noastră. În această seară, la emisiunea „Butonul Roşu”, va fi pusă în discuţie tema facilitării condiţiilor pentru angajarea străinilor în Republica Moldova.
Moldova 1
Conferinţa internaţională pe probleme de securitate de la Munchen reuneşte anual în metropola bavareză politicieni şi factori de decizie importanţi în domeniul politicii externe şi securităţii din întreaga lume. Despre securitatea naţională în contextul Conferinţei de la Munchen din acest an, aflaţi astăzi, la emisiunea „Moldova în direct”, începând cu ora 19:55.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam