Loading
ro ru en
Afiş
Loading
31 Octombrie 2017 | 19:50
La Chişinău se desfăşoară Festivalul Filmului Polonez
Până pe 5 noiembrie, la Centrul Cultural Odeon va avea loc a treia ediţie a Festivalului de film polonez „CinePOLSKA”. Potrivit organizatorilor, spectatorii moldoveni vor putea viziona şase creaţii cinematografice din 2016, printre care „Imaginea de apoi”, „Ultima Familie”, „Tablou de vânătoare” (regia - Agnieszka Holland, Kasia Adamik) şi „Planeta celor singuri”, relatează Radio Moldova Actualităţi cu referire la Moldpres.
Toate filmele încep la ora 19:00 şi vor avea subtitrare în limba română. Intrarea este liberă.

Prezentarea de filme din cadrul „CinePOLSKA” este organizată de Institutul Polonez din Bucureşti şi Asociaţia Cineaştilor din Polonia, în colaborare cu Studioul Moldova Film şi Centrul Cultural Odeon şi cu sprijinul financiar al Institutului Polonez de Artă Cinematografică (PISF). 
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam