Loading
ro ru en
Afiş
Loading
29 Martie 2017 | 10:25
La Chişinău se va organiza şi în acest an Târgul de Paşti
Târgul de Paşti şi Paştele Blajinilor va fi organizat şi în acest an în capitală. Primăria Chişinău anunţă că în perioada 11 - 24 aprilie, Târgul de Paşti va fi amenajat pe platourile din cele cinci sectoare ale oraşului - Buiucani, Botanica, Centru, Ciocana şi Râşcani, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Astfel, vizitatorii târgului vor descoperi produse de patiserie (pască sau cozonaci), dar şi produse alimentare sau nealimentare specifice sărbătorilor pascale.
  
Agenţii economici care doresc să participe la Târgul de Paşti pot depune cerere la Preturile de sector, anexând extrasul din Registrul de Stat al persoanelor juridice, eliberat de Camera Înregistrării de Stat, autorizaţia sanitar-veterinară de funcţionare, precum și certificatul de înregistrare oficială pentru siguranţa alimentelor.

Prioritate la eliberarea autorizaţiei de funcţionare de activitate în cadrul târgului vor avea producătorii autohtoni.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Atunci când dragostea mişcă lucrurile din loc, familia merge doar înainte. Ea, jurnalista care s-a căsătorit în anul doi de facultate, ambiţionându-se să finalizeze cu brio studiile, având şi bebe acasă. El, avocatul cu perspectiva căruia îi cade tronc la inimă tânăra cochetă. Nicoleta şi Lucian Rogac vin sâmbătă, 17 noiembrie, în platoul emisiunii „O seară în familie”!
Moldova 1
Într-o lume agitată şi stresată, în mijlocul crizelor, referendumurilor şi sancţionărilor de pe arena politică, un pic de umor este absolut necesar pentru sănătate! Sâmbătă, 17 noiembrie, urmăriţi un show-ul umoristic „Zapovednik”, o satiră politică marca DW, exclusiv la Moldova 1!
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam