Loading
ro ru en
Afiş
Loading
02 Iunie 2016 | 16:07
Melomanii sunt invitaţi la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”
Interpreta de origine rusă, Nina Shatskaya va susţine în premieră, duminică, 5 iunie, ora 18:00, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” un concert inedit de muzică uşoară şi jazz sub genericul „Confesiuni romantice”. Artista va fi acompaniată de către Orchestra simfonică a Filarmonicii Naţionale.
Invitația a fost lansată astăzi, în cadrul emisiunii „Bună Dimineața” de la Moldova 1 de către muzicologul Cristina Paraschiv și dirijorul Orchestrei Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, Igor Znatacov, care garantează bună dispoziție și emoții fantastice pentru cei prezenți la acest concert. 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam