Loading
ro ru en
Afiş
Loading
26 Decembrie 2017 | 17:16
Noaptea dintre ani va fi sărbătorită în PMAN cu un concert de excepţie
Locuitorii şi oaspeţii Chişinăului sunt invitaţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN) pentru a petrece noaptea dintre ani, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Cei care vor încălzi atmosfera de Revelion sunt: Orchestra municipală de muzică populară condusă de Fraţii Vasile şi Vitalie Advahov alături de soliştii Zinaida Julea şi Mihai Ciobanu.

Sărbătoare va fi susținută de piesele interpretate de Nelly Ciobanu, Doiniţa Gherman, Diana Brescan, Olia Tira, Trupa „Catharsis", Roxana, Ricu Vodă, Cezara, Mariana Mihăilă, etc.

Trecerea în Noul An va fi marcată prin focuri de artificii.

Concertul din Piaţa Marii Adunări Naţionale va începe la ora 22:00 şi va dura până la ora 02:00.

Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam