Loading
ro ru en
Afiş
Loading
01 Mai 2018 | 15:39
„Omul Duminicii”- spectacol în memoriam poetului Grigore Vieru
„Omul Duminicii”- acesta este genericul spectacolului extraordinar, în memoriam marelui poet al neamului - Grigore Vieru. Evenimentul mult aşteptat de admiratorii creaţiei regretatului poet va avea loc pe 17 mai, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”, relatează Moldova 1.
Memoria „Omului Duminicii”, care a fost şi rămâne neuitatul Grigore Vieru, va fi perpetuată de amintirile personalităţilor care l-au cunoscut. Cei mai îndrăgiţi solişti de muzică clasică, populară şi de estradă, actori, formaţii de copii, acompaniaţi de Orchestra Naţională de Muzică Populară ,,Lăutarii”, precum şi de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” vor interpreta creaţii muzicale pe versurile lui Grigore Vieru.
 
Spectacolul este organizat de către ,,Moldova Concert”, cu susţinerea Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam