Loading
ro ru en
Afiş
Loading
08 Iulie 2016 | 15:28
Participă la Festivalul Cântecului Francez din Horodişte
Festivalul Cântecului Francez, ce se va desfăşura sâmbătă, 9 iulie, în Horodişte, Rezina, a ajuns la a VI-a ediţie anul acesta şi capătă tot mai multă amploare şi aspect internaţional.
Tatiana Pagu, organizatoarea evenimentului, împreună cu interpretul și oaspetele de onoare din România, Călin Costache, au venit la „Bună Dimineața” pentru a lansa invitația de a fi parte a acestui eveniment tuturor doritorilor și iubitorilor de cântec francez.

Anul acesta numărul participanților este de 40, dar este deschis pentru toate persoanele, indiferent de categoria de vârstă. Și pentru că este un festival de muzică franceză, vor veni oaspeți din Franța și Belgia.

Pentru doritorii de a merge la Festivalul Cântecului Francez, mâine dimineața, de la ora 10:00, vor fi puse la dispoziție pentru deplasare la Horodiște două microbuze, care vor fi în fața magazinului IMC, Flacăra. Costul drumului este de 100 de lei dus-întors, iar la Festival intrarea este liberă.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam