Loading
ro ru en
Afiş
Loading
24 Septembrie 2017 | 15:04
Prima ediţie a festivalului pentru bunici va avea loc la Bălţi
Municipiul Bălţi va găzdui duminică, 1 octombrie, prima ediţie a festivalului pentru bunici „Bunica Fest”. Sloganul evenimentului este „Cântăm, dansăm, meşterim şi cu vârsta ne mândrim”, relatează Radio Moldova Actualităţi, cu referire la diez.md.
Agenda evenimentului include activități culturale, ateliere de creație, concurs de dans, expoziție de lucrări artizanat, prezentare de modă și alte acțiuni menite să faciliteze dialogul dintre generații. 
Postat de: Rodica Mazur
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam