Loading
ro ru en
Afiş
Loading
18 August 2017 | 21:05
Festivalul „Crizantema de argint” va începe pe 3 octombrie
După o pauză de cinci ani revine Festivalul-concurs al romanţei „Crizantema de argint”. Astăzi a avut loc preselecţia la categoria interpretare, care va continua şi sâmbătă. Festivalul va avea loc în perioada 3-5 octombrie, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, relatează Mesager.
Angela Usatîi, dirijorul Corului bisericesc din Cuhneşti (Glodeni) a venit pentru prima dată la un concurs de romanţă. Ea spune că romanţele trebuie cântate cu mult suflet.

Revenirea în peisajul cultural a acestui eveniment cultural era aşteptat de organizatorii evenimentului, de interpreţii de romanţă, precum şi de membrii juriului.

„Mi-am pus scopul să continuăm acest festival. Asta-i sufletul omului, romanţa. Am câştigat un proiect la Ministerul Culturii, dar e o sumă mică, a opta parte din ce avem nevoie, aşa că mai avem nevoie de suport financiar”, a declarat Leonid Gorceac, directorul festivalului.

Festivalul-concurs „Crizantema de argint” este la cea de-a 21-a ediţie.  
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Un artist depune mai mult suflet atunci când interpretează piesele live şi în aceste situaţii el emană o energie aparte. Lidia Isac vine astăzi, la Moldova 1 să ne spună de ce îi place mai mult să evolueze „pe viu”, decât cu playback. Tot ea ne va povesti despre dragostea ei faţă de animale şi pasiunile pe care le are în viaţa de zi cu zi, la „Cine vine la noi?”, de la ora 18:05.
Moldova 1
Alegerea unei profesii îi preocupă la fel de mult atât pe adolescenţi, tineri cât şi pe părinţii lor - de aceasta depinde viitorul, bunăstarea şi într-un final fericirea. Toate acestea sunt valabile doar în cazul în care faceţi o alegere corectă, pledând pentru job-ul în care vă regăsiţi.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam