Loading
ro ru en
Afiş
Loading
02 August 2016 | 17:00
Salonul de Carte Bookfest va avea loc, în premieră, la Chişinău
La 25 de ani de la Independenţa Republicii Moldova, Salonul de Carte Bookfest va avea loc, în premieră, la Chişinău. Evenimentul va debuta pe 31 august, de Ziua Limbii Române şi va dura până pe 4 septembrie, informează hotnews.ro.
Astfel, timp de cinci zile, editori români și moldoveni vor transforma Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” din Chișinău, într-un spațiu comun al limbii române, iar cartea va fi un liant și suport al identității culturale românești,

Vizitatorii Bookfest Chișinău vor fi așteptați cu o ofertă de peste 50 de mii de volume din cele mai variate domenii, la cele mai avantajoase prețuri.
Cărţile reprezintă importante titluri ale literaturii române contemporane cât și cei mai îndrăgiți autori ai momentului.  

Totodată, în cadrul evenimentului vor fi prezente unele dintre cele mai importante edituri din România și din Republica Moldova.

Prima ediție a Salonului de Carte Bookfest Chișinău este un parteneriat cu un eveniment de tradiție din Chișinău, Salonul Internațional de Carte, ajuns în 2016 la cea de-a 25-a ediție, dar și cu Biblioteca Națională a Republicii Moldova.

Bookfest este cel mai important Salon de Carte din România și singurul eveniment al industriei editoriale care a reușit să capete o dimensiune internațională marcantă. 


 
 
 
 
 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Moldova s-a învrednicit de aur la Campionatul Mondial de Armwrestling 2018, prin Mihaela Lazari. Dubla campioană vine, în această seară, la Moldova 1 ca să ne spună mai multe despre competiţia desfăşurată la Antalya, Turcia. Cât de dificil este drumul unui învingător aflaţi diseară, de la 18:05, la „Cine vine la noi?”.
Moldova 1
A doua ediţie a festivalului costumului naţional găgăuz „Gagauz Gergefi” a avut loc la Vulcăneşti, la sfârşitul lunii septembrie. În cadrul evenimentului vizitatorii au asistat la o paradă festivă, au avut ocazia să cumpere diferite obiecte artizanale şi să participe la masterclass-uri de confecţionare a costumelor populare de la sudul republicii. Mai multe detalii aflaţi marţi, 23 octombrie, din emisiunea „Gagauz Ogea”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam