Loading
ro ru en
Afiş
Loading
15 Iunie 2017 | 20:00
Spectacolul „În largul mării”, prezentat la un festival internaţional de teatru din Sibiu
Spectacolul „În largul mării”, scris de polonezul Slavomir Mrozec - o producţie a Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău, va fi prezentat pe 16 iunie la cel mai important festival internaţional de teatru din Sibiu (România), relatează Moldova 1.
„De fapt, participarea noastră e o continuitate a prieteniei dintre Teatrul „Radu Stanca” din Sibiu şi Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău. Participăm cu spectacolul „În largul mării”, realizat în coproducţie cu Ambasada Poloniei, fiind ideea ambasadorului Artur Mihalski”, a declarat Petru Hadârcă, directorul Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”.

Reprezentanţii Republicii Moldova se vor alătura celor 2400 de artişti din 70 de ţări ale lumii, care oferă în aceste zile iubitorilor de teatru din Sibiu cele mai noi şi interesante spectacole.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam