Loading
ro ru en
Afiş
Loading
19 Martie 2018 | 10:25
Start Festivalului de Film Francofon la Chişinău
Astăzi, 19 martie, la Chişinău şi Tiraspol se dă startul celei de-a 16-a ediţie a Festivalului Filmului Francofon organizat de Alianţa Franceză din Republica Moldova, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Până pe 25 martie cinefilii vor avea ocazia să vadă 11 filme de diferite genuri, printre care comedii, drame, filme biografice sau de animație, inclusiv din anii 60.

Filmele, cu intrare liberă, vor fi proiectate începând cu ora 18:00 și 20:00 la Cinematograful Odeon din Chișinău. 

Acestea vor putea fi vizionate în această vară și în orașele din întreaga țară, ca urmare a unui parteneriat cu „Cronograf Tur”, una dintre inovațiile ediției 2018.
 
 

Postat de: Reporter Stagiar
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam