Loading
ro ru en




Afiş
Loading
02 August 2017 | 13:48
Târg şcolar la Moldexpo, din 18 august
În perioada 18 august-3 septembrie, la Moldexpo se va desfăşura ediţia a V-a a târgului de articole pentru şcoală „School Fair”. În cadrul târgului, care va fi deschis între orele 10:00 şi 18:00, părinţii vor avea posibilitatea să cumpere, copiilor toate cele necesare pentru şcoală, scrie IPN.
Potrivit organizatorilor – Primăria municipiului Chișinău şi Centrul Expozițional „Moldexpo”, la târg vor fi propuse spre comercializare articole de calitate pentru elevii de toate vârstele, produse străine și autohtone la cele mai bune prețuri. În particular, cumpărătorii vor putea găsi haine, modele noi de uniforme școlare și costume sportive, încălțăminte, inclusiv sport. La fel în vânzare se vor regăsi literatură artistică și educațională, rechizite școlare și papetărie și un sortiment bogat de ghiozdane.

Organizatorii mai anunță că în cadrul târgului vor avea loc defileuri de uniforme școlare. Valentina Constantinov, șef adjunct al Direcției generale comerț, alimentație publică și prestări servicii din cadrul Consiliului Municipal Chişinău, a declarat că au fost deja trimise invitații de participare tuturor agenților economici din domeniu. 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam