Loading
ro ru en
Afiş
Loading
09 Octombrie 2017 | 12:57
Târgul locurilor de muncă, din 12 octombrie
Peste 1700 de locuri de muncă vacante vor fi expuse în perioada 12-18 octombrie la Târgul locurilor de muncă din municipiul Chişinău, ediţia a XIII-a. În acest an va avea loc şi Târgul on-line al locurilor de muncă. Astfel, candidaţii pot aplica la un post de muncă dorit chiar de acasă, relatează Radio Moldova Actualităţi, cu referire la IPN.
Târgul virtual va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md și întrunește 43 de angajatori. Persoanele care caută un loc de muncă vor avea posibilitatea să aplice direct CV-ul.

Târgul locurilor de muncă oferă oportunități de carieră pentru diferite categorii sociale: persoanele fără un loc de muncă, veterani, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie. 

Tot pe 12 octombrie începe târgul locurilor de muncă pentru veteranii războiului de pe Nistru. Evenimentul va fi organizat la Chișinău, apoi asemenea târguri se vor desfășura și în raioanele republicii. 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam