Loading
ro ru en
Afiş
Loading
12 Ianuarie 2017 | 14:34
Teatrul „Satiricus” va prezenta, în premieră, un spectacol la Tiraspol
În premieră, în data de 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naţionale, Teatrul „Satiricus Ion Luca Caragiale” va prezenta un spectacol la Tiraspol, relatează Moldova 1.
Vorbim de muzicalul „Ciuleandra”, inspirat din creaţia lui Liviu Rebreanu, ce va fi jucat duminică pe scena Teatrului  „Nadejda Aronetkaia” din Tiraspol.

Evenimentul face parte din şirul de acţiuni, organizate de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” cu prilejul Zilei Culturii Naţionale, sărbătorită în data de 15 ianuarie, la 167 de ani de la naşterea geniului poeziei româneşti Mihai Eminescu.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
În această seară, la emisiunea „Moldova în direct” se va discuta despre procesul de reglementare a conflictului transnistrean. Care sunt progresele înregistrate la acest capitol şi care sunt abordările Chişinăului pentru a avansa dialogul, aflăm în această seară, la Moldova 1.
Moldova 1
Consiliul Naţional al Sindicatelor din Moldovva (CNSM) a avut o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă. În cadrul întrunirii s-a menţionat o posibilă colaborare cu Ambasada României, ce presupune implicarea sindicatelor în proiectele şi iniţiativele pe care ţara vecină intenţionează să le realizeze în Republica Moldova. Detalii aflaţi în această seară, într-un reportaj realizat de echipa emisiunii „Dialog Social”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam