Loading
ro ru en
Afiş
Loading
13 Ianuarie 2017 | 10:32
Un spectacol muzical-literar, dedicat poetului Mihai Eminescu, va avea loc la Chişinău
Un spectacol muzical-literar cu genericul „Nu credeam să-nvăţ a muri vreodată”, dedicat poetului naţional Mihai Eminescu, la 167 de ani de la naştere, va avea loc astăzi, 13 ianuarie, începând cu ora 18:00, la Teatrul „Alexei Mateevici” din Chişinău, relatează Radio Moldova Actualităţi, cu referire la Moldpres.
Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu”  la Chişinău în colaborare cu instituţia gazdă. În cadrul spectacolului, poetul Valeriu Matei şi actorul Nicolae Jelescu vor susţine un recital de versuri de Mihai Eminescu, acompaniaţi de chitaristul Viorel Burlacu.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam