Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
07 Aprilie 2015 | 13:48
Patru burse de studii în Egipt pentru cetăţenii Republicii Moldova
Guvernul Republicii Arabe Egipt oferă patru burse de studii universitare cetăţenilor Republicii Moldova pentru anul academic 2015-2016.
Candidații pot aplica pentru următoarele specialități: Limba arabă și Știință și Drept islamic.

Potrivit Ministerului Educației de la Chișinău, bursa oferită include: scutirea taxei pentru studii și taxei de înregistrare, bursă lunară în valoare de 255 lire egiptene,  cheltuielile de cazare și transport fiind suportate de către bursieri.

Actele necesare se vor prezenta în limba engleză, franceză sau arabă, fiind autentificate  de către Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene în Republica Moldova.

Termenul limită de depunere a dosarelor  la Ministerul Educației – 30 aprilie 2015.

Pentru informații suplimentare, dar și pentru obținerea copiei formularului, contactați Direcția Relații internaționale și integrare europeană. Tel: 0 (22) 23 80 61.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam