Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
26 August 2015 | 09:11
Burse de studii în Turcia pentru funcţionarii publici
Institutul de Administrare Publică din Republica Turcia şi Orientul Mijlociu (TODAIE) oferă funcţionarilor publici din Republica Moldova posibilitatea de a aplica la un program de master sau de doctorat în Ştiinţe Politice şi Administrare Publică pentru anul academic 2015-2016.
Potrivit Ministerului Educației de la Chișinău, bursa va include cazarea, trei mese pe zi, biletul avia tur-retur și o bursă lunară de 850 lire turcești pentru masteranzi și 1200 lire turcești pentru doctoranzi.

Durata programului este de nouă luni. Persoanele interesate sunt invitate să aplice pe pagina web a institutului: www.todaie.edu.tr la compartimentul Student Affairs, până la 30 august.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam