Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
10 Decembrie 2014 | 11:00
Burse de studii în Ungaria pentru cetăţenii Republicii Moldova
Cetăţenii Republicii Moldova pot aplica pentru burse de studii la Universitatea Naţională de Serviciu Public din Budapesta, Ungaria.
Potrivit Ministerului Educației de la Chișinău, eligibili pentru aceste burse sunt persoanele care au studii în domeniul Relațiilor Internaționale sau funcționarii publici care doresc să-și aprofundeze cunoștințele în domeniul respectiv. 

Termenul limită de depunere a actelor – 14 decembrie 2014.

Informații suplimentare despre Program puteți afla accesând:  http://en.uni-nke.hu/study/programmes-in-english/good-governance-scholarship/call-for-applications
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam