Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
09 Ianuarie 2017 | 17:48
Burse în Ungaria pentru tinerii specialişti din agricultură
Peste 30 profesionişti cu experienţă în agricultură vor avea posibilitate să facă studii post universitare în cadrul renumitei universităţi Szent István din Budapesta, relatează Mesager.
Bursele sunt oferite în cadrul programului  FAO-Ungaria. Cursurile vor fi ţinute în limba engleză şi vor acoperi subiecte ce țin de dezvoltarea rurală și agro-business, horticultură și gestionarea apei în agricultură.

Actele pot fi depuse până pe 28 februarie. Mai multă informaţie poate fi obţinută scriind pe adresa de email a FAO:  REU-Scholarship@fao.org
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam