Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
28 Noiembrie 2014 | 13:03
Cetăţeni moldoveni pot aplica pentru burse la Universitatea Americană din Bulgaria
Universitatea Americană din Bulgaria oferă burse pentru tinerii din Republica Moldova. Cei interesaţi de ofertă vor depune dosarul de concurs până la 22 decembrie 2014.
Absolvenții instituțiilor de învățământ de la noi pot pleda pentru o bursă în cadrul următoarelor facultăți: Business, Tehnologii Informaționale, Economie, Istorie și Civilizație, Jurnalism și Științe ale Comunicării, Matematică, Științe politice.

Potrivit Ministerului Educației de la Chișinău, informații referitoare la actele necesare, dar și la modul de aplicare, pot fi găsite accesând site-ul www.aubg.bg, sau la Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional în Moldova sau la Centrul de Informații universitare.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam