Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
17 Noiembrie 2015 | 15:00
Cetăţenii moldoveni pot aplica pentru funcţia de administrator al unui parc industrial din Ucraina
Ambasada Ucrainei în Republica Moldova anunţă concurs pentru funcţia de administrator al parcului industrial „Pavlograd” din regiunea Dnepropetrovsk, Ucraina.
Potrivit Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, acest parc industrial prestează servicii de întreținere auxiliară și produce accesorii principale pentru clădiri și întreprinderi de prelucrare, precum și construcția mașinilor și alte industrii.

Mai multe informații găsiți accesând www.adm.dp.ua.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam