Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
01 Aprilie 2015 | 15:51
Cetăţenii Republicii Moldova pot aplica pentru studii de master în Estonia
Universitatea Tartu din Estonia acordă burse de studii cetăţenilor Republicii Moldova pentru a realiza un program de masterat în domeniile Ştiinţelor, Economiei, Democraţiei şi guvernării, Relaţiilor internaţionale, Studiilor europene şi Filosofiei.
Programul acoperă taxa de școlarizare pentru o perioadă de doi ani, precum și bursa lunară în valoare de 400 de euro.

Cei interesați urmează să prezinte toate documentele necesare, inclusiv CV-ul și scrisoarea de recomandare,  până la 16 aprilie 2015, la adresa de e-mail: kaija.murasov@ut.ee.

Informații suplimentare despre programele de studii disponibile și procedura de depunere a dosarelor, puteți afla accesând http://www.ut.ee/en/ministry-foreign-affairs-scholarships-applicants-ukraine-georgia-armenia-moldova-belarus-and.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam