Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
04 Martie 2015 | 10:37
Cetăţenii Republicii Moldova pot aplica pentru studii de master în Malta
Absolvenţii instituţiilor de învăţământ din Republica Moldova îşi pot face studiile de masterat la Institutul de Drept Maritim Internaţional din Malta.
Potrivit Ministerului Educației de la Chișinău, durata programului este de un an academic (octombrie 2015 – iunie 2016). Eligibili sunt candidații care cunosc limba engleză.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 9 martie curent. Pentru informații adiționale despre program, procedura de aplicare, criteriile de selecție, se poate consulta următoarea adresă web: http://www.imli.org/.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam