Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
25 Noiembrie 2014 | 11:23
Comisia Europeană organizează un chat online cu universităţi din Moldova
Comisia Europeană organizează marţi, 25 noiembrie, la ora 15.00, un chat online cu instituţiile de învăţământ superior în privinţa dimensiunii internaţionale a Programului Erasmus+.
Potrivit Ministerului Educației, instituțiile de învățământ superior sunt încurajate să participe accesând linkul ce urmează: https://www.facebook.com/events/873903329300968/?ref=5

Astfel, universitățile din țară sunt încurajate să beneficieze de această oportunitate și să se implice oferind propuneri de proiecte în cadrul Programului Erasmus+.

Informații adiționale pot fi găsite pe site-ul oficial al Comisiei Europene: http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/index_en.htm și site-ul Oficiului Național al Erasmus+: www.erasmusplus.md.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam