Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
29 Iulie 2015 | 11:23
Doritorii de a studia în România pot depune dosarele la Cahul
Ambasada României în Republica Moldova anunţă că, în perioada 29-31 iulie, la sediul Universităţii B.P. Haşdeu din Cahul va funcţiona Comisia Mixtă de preluare a dosarelor în vederea ocupării locurilor subvenţionate de statul român, disponibile în anul şcolar/universitar 2015 - 2016.
Ambasada României recomandă candidaților interesați să evite aglomeraţia din prima zi. Admiterea se face în ordinea mediilor calculate conform metodologiei anunțate, ordinea depunerii dosarelor nu este relevantă.

În vederea bunei desfășurări a sesiunii de depunere a dosarelor, Comisia mixtă va activa în intervalul orelor 09:30 - 13:00 și 15:00 - 18:30.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam