Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
31 Octombrie 2017 | 09:30
La Chişinău începe Târgul de Cariere
Peste 50 de firme şi instituţii naţionale şi internaţionale vor participa la Târgul de Cariere Chişinău, ce se va desfăşura astăzi şi mâine, între orele 10:00-17:00, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”. Evenimentul este adresat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.
Companiile participante vor organiza mini-interviuri, workshop-uri și concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidați.

Pretendenții au la dispoziție peste 2.000 de posturi disponibile.
 
Postat de: Iulia Dubceac
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam