Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
11 Martie 2015 | 14:26
La Chişinău va avea loc cel de-al doilea târg de universităţi
Cel mai mare târg de universităţi din Moldova a ajuns la a doua ediţie şi se va desfăşura în perioada 20 - 21 martie, la Moldexpo. În cadrul ediţia din acest an, „Edmundo şi Universalio”, vor oferi consiliere gratuită tuturor celor interesaţi de studii în străinătate.
Tinerii se pot înscrie începând cu 17 februarie, iar formularul de înregistrare  poate fi găsit pe site-ul www.mief.md. Înregistrarea online va permite rezervarea unui loc la sesiunile de work-shopuri organizate în cadrul târgului.

Potrivit Ministerului Tineretului și Sportului, vizitatorii vor putea interacționa cu expozanții și vor putea afla amănunte despre programele de studii disponibile, alături de informații utile care le pot ușura procesul de aplicare la universitatea dorită.

Evenimentul este organizat de Moldovan International Education Fair (MIEF) în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam